Příměstský tábor – Indiáni

První běh příměstského tábora ve dnech 
9. -13. 7. 2018 proměnil školu na indiánské teritorium. Všichni indiáni dostali vlastní indiánskou čelenku, naučili se indiánskou písničku a pozdrav a hlavně si mohli čelenky ozdobit, nejen pírky. Stříbrné jezero v atriu nám první den posloužilo jako osvěžovadlo, abychom načerpali sil na výrobu indiánského totemu.
Druhý den jsme se vydali po stopách divoké zvěře a dostihli je v areálu Přírodovědného centra v ZŠ Bezručova. Odpoledne bylo na řadě tvoření speciálního indigo pírka do čelenky a nějaké to sportování v atriu školy.
Třetí den jsme se nechali vyvézt za dobrodružstvím autobusem. Pronásledovali bílé tváře lesem, po červených stopách jsme došli z Roudničky až na Milíř, kde se tyčí do výše i rozhledna.
Čtvrtý den jsme si byli zavzpomínat na staré časy v MŠ Slunečnice, kde nás přivítala naše paní učitelka Libuška. Pohráli jsme si na zahradě, prohlédli si třídy a připomněli si, kdo do které třídy chodil a co se změnilo.
Poslední Indiánský den je tu. Ráno jsme si spolu zazpívali a zatancovali. Odpoledne už probíhalo šerpování, předávání certifikátů za absolvování tábora, soutěže, hry a hry.