Mistrovství školy a SK Integra v cyklistice 2019

Hradecké lesy jsou pohádkové! Nejenom svojí pohádkovou stezkou, ale i tím jaké jsou, jak vypadají. A také – spoustou pohádkových příběhů. Mezi ně patří i naše mistrovství školy, které opět mělo tak nádherné počasí, že snad ani lepší být nemůže! Vzduch nasycený vlhkostí po předchozích deštích, modrá, vymetená obloha a spousta zájemců o vítězství ve školním přeboru.
Přístup závodníků byl vzorný, každý se snažil a chtěl „urvat“ ta nejlepší umístění. A to vše se odehrálo 4. června, start byl opět u Lesního hřbitova, otočka tratě na 2,5 km byla u stánku „U vlka“, otočka tratě na 5 km byla u cestníku „Síťovka“.
A to, že jsme měli opět úžasnou atmosféru celých závodů a skvělou účast, o tom snad ani mluvit nemusím. Ale mám z toho obrovskou radost.   Závodníci se utkali v několika kategoriích podle toho, kolik je jim let a také dle toho, do jakých tříd chodí.
Na závody se přihlásilo 71 závodníků, stejně jako vloni, a nakonec jich startovalo 61. To je úžasný výsledek, zvláště když si uvědomíme, že na škole je celkem 186 žáků! Startovalo tedy 33% našich dětí. Každý třetí! A to nepočítám děti, které opravdu podobný závod nedají, či jsou ještě malé. 
Výsledkové listiny