Školní kolo ve florbalovém turnaji

První lednová středa se stala velkým svátkem milovníků florbalu. 8. ledna 2020 se sešli sportovci základní školy speciální a střední praktické školy v  tělocvičně, aby změřili své síly nejen ve florbalovém zápase, ale i v dovednostních disciplínách.
Turnaje se účastnilo deset družstev, které byly rozděleny do dvou skupin. V každé skupině se odehrálo deset zápasů. Nechybělo sportovní nasazení, elán, urputnost a vůle vyhrát. Během celého turnaje vládla přátelská atmosféra a hra fair play. V některých družstvech chyběl hráč, bohužel onemocněl, ale i tento problém jsme vyřešili. Abychom si mohli všichni zahrát, tak někteří hráči vypomohli jinému družstvu a vlastně tak i soupeři. Jsme kamarádi a máme florbal rádi!
V dovednostních disciplínách si sportovci vyzkoušeli slalom a běh mezi vytyčenými značkami s míčkem na hokejce. Nechyběl ani trénink střelby na branku s vítězem nejvíce nastřílených gólů.
Sportovní dopoledne se vydařilo, nejlepší tři družstva byla odměněna a zároveň i nejlepší tři vítězové v dovednostních disciplínách. Tímto turnajem florbal u nás nekončí. Vybraná družstva budou reprezentovat naši školu v turnaji speciálních škol, Jaroměřská hokejka.