Mistrovství školy a SK Integra v cyklistice 2021

Hurááááá!!!

To vám byla krááása! Rok jsme nemohli soutěžit a sportovat díky COVIDU a najednou to šlo! Mohli jsme uspořádat školní kolo v cyklistice a nahradit tím loňský ročník, který se nemohl uskutečnit. A vyšlo nám to náramně! Dokonce i počasí nám díky naší statečnosti přálo, přestalo pršet čtvrt hodiny před závady, tím se ochladil i tropický vzduch – no prostě na cyklistiku ideální.

Do závodů se přihlásilo sice méně závodníků než v letech předchozích, ale přesto byla účast velice slušná! Přihlásilo se celkem 43 závodníků (17 dívek a 26 chlapců), ale nakonec na startu objevilo jen 33 závodníků, 10 se totiž z různých důvodů odhlásilo.

Ale to ani nevadilo! Všichni, kteří se na start postavili, totiž přistoupili k závodům naprosto vzorně! Každý se snažil a chtěl být zkrátka nejlepší! Start byl tradičně u Lesního hřbitova, otočka tratě na 2,5 km byla u stánku „U vlka“, otočka tratě na 4 km byla na křižovatce u 2 závor.

Závodníci se utkali v několika kategoriích podle toho, kolik je jim let a také dle toho, do jakých tříd chodí. 22. června 2021 byl tedy pro sport na naší škole skvělý den. Moc děkuji všem závodníkům a gratuluji jim k předvedeným výkonům a také moc děkuji všem, kteří mi s organizací závodů pomáhali.

Výsledky máte v přiložené tabulce a za rok na viděnou!

Výsledkové listiny