Školní laťka 2022

16. března 2022 se konal 19. ročník školní laťky. 2 roky se tato populární atletická soutěž ve škole nekonala. Za to může zrádný pachatel – COVID. Ten nám soutěžení zastavil. A možná i proto se nakonec pod vysokou laťkou sešlo jen 17 statečných startujících! Odvykli jsme si! Ale jsme moc rádi, že přišli a stanou se „tahouny“ dalších budoucích ročníků. Takto malá účast je škoda! Když se podívám kolem sebe, na Vás, žáky naší školy, tak bych viděl ještě dost šikovných holek a kluků, kteří by určitě naskákali zajímavé výšky, výkony! Tak příště, až budete mít více natrénováno.
Letošní ročník proběhl v krásném a klidném prostředí naší tělocvičny. A pro mne bylo moc důležité, že si závodníci navzájem fandili, povzbuzovali se a přáli úspěch ostatním.  Byla to opravdová sportovní atmosféra. Závody proběhly bez přítomnosti diváků, protože jsme nechtěli dát Covidu šanci, aby začal řádit ve větší skupině lidí, a také proto, že pro lenochy, kteří závodit nechtěli, je lepší, aby se učili, než aby jen tak seděli jako pecky na lavičkách. Závodilo se společně, závodníci se zapojovali postupně podle toho, s jakým nejlepším osobním výkonem do soutěže vstupovali. A všem to moc šlo. Závodilo se ve třech věkových kategoriích a ještě rozdělených na kluky a holky. A závody to byly opravdu zajímavé!
„Hvězdou první velikosti“ CELÝCH ZÁVODŮ byl, Nikolas Bano, který skočil nádherných 140 cm a NAVÍC KRÁSNÝM STYLEM. GRATULUJEME!

Výsledky