MČR v cyklistice horských kol 2022

Sruby – 14. – 15. října 2022 – to je termín a místo letošního Mistrovství České republiky v cyklistice horských kol. Náš sportovní klub Integra a škola vyslaly na tuto významnou akci 2 reprezentanty – Matěje Kuliče a Huberta Bulíčka. Sportovce, kteří pravidelně a poctivě trénují již 2, možná 3, roky a jeli prodat to, co natrénovali. A že se jim to podařilo!
Hubert získal 2 zlaté medaile a tím se stal i vítězem v hodnocení součtu obou závodů – tedy trojnásobný mistr České republiky.
Matěj si ve Srubech vyjezdil v páteční časovce druhé místo a v závodě s hromadným startem se stal mistrem České republiky!
Tratě ve Srubech, malebné to vesničce u Chocně, jsou ze sportovního hlediska nádherné. Kopcovitý lesní terén, báječné cesty, krásný podzimní nabarvený les. Nádhera. Co na tom, že nás  trochu zklamalo počasí, v sobotu bylo opravdu ošklivě. Ale na závody se vyčasilo a nepršelo.
Závody nám vyšly, oba reprezentanti školy podali vzorné sportovní, ale i společenské výkony. Jsem na ně hrdý! Pavel Svoboda, trenér