MČR v silniční cyklistice 2018

Tak po roce nás zase uvítaly Račice, vesnička se slavným vodáckým kanálem. Ten nás ale, když jsme 12. 6. 2018 s nervozitou usedali do mikrobusu plného kol, nezajímal. Protože naše repre výprava ve složení: Lukáš a Roman Koneční, Jana Feixová, Aneta Šimůnková, Rosťa Středa a Marek Petružálek jela za jiným cílem! A tím byl 21. ročník Mistrovství České republiky v cyklistice ve dnech 12. – 13. června 2018.

Naši reprezentanti byli vybráni na základě svých výkonů v tréninku cyklistického oddílu SK Integra a ve školním kole v cyklistice. 
Ze  školy odjela velmi početná výprava – 6 závodníků. Všem závodníkům se dařilo skvěle, prodali svoje natrénované kilometry. Jenom Marek Petružálek, který prvním rokem startoval ve velmi silné kategorii juniorů a mužů měl těžkou pozici a zároveň smůlu. Vždyť startovní pole obsahovalo 26!!! jmen. A navíc, to byla ta smůla, Marek utrpěl těžký pád, ale přesto dojel zkrvaven na skvělém 6. místě. Byl to moc statečný výkon. 
Bratři Koneční zúročili svoji tréninkovou píli a svědomitost a v obou odjetých závodech byli „na bedně“. To samé Anetka s Janou. 
V úterý se jel silniční závod za krásného počasí a ve středu deštivá časovka. Všem reprezentantům patří díky za odvedené sportovní výkony a vzornou reprezentaci školy!

Výsledky