Mistrovství ČR v plavání

Po delší covidové pauze, jsme se letos opět zúčastnili MČR v plavání, tentokrát poprvé pořádaného v Ústí nad Labem. Reprezentovalo nás tu 7 statečných plavců a plavkyň: Lia Havelková, Marťa Hanušová, Míša Štajer, Hubert Bulíček, Lukáš Kulhánek, Filip Ježek a Rosťa Středa. Protože závody začínaly poměrně časně, rozhodli jsme se využít možnosti odjet do Ústí už v pátek odpoledne a přespat na zdejších vysokoškolských kolejích.

Po ubytování a krátké procházce po čtvrti Klíše jsme si ohřáli připravenou večeři a brzy jsme zalehli, abychom byli na závody v plné síle. Závody proběhly ve velice přátelské a klidné atmosféře, kdy si fandili nejen kamarádi z týmu, ale k úspěšnému závodu blahopřáli i soupeři. Všichni naši plavci si zaslouží velikou pochvalu a obrovské uznání nejen za perfektní reprezentaci klubu, ale hlavně za skvělé výkony. O tom svědčí i to, že jsme si přivezli z individuálních kategorií 5 zlatých medailí a titulů mistr ČR, 10 stříbrných medailí a 3 bronzové medaile. K tomu ještě 3. místo ze štafety ve složení Lukáš, Míša, Filip a Hubert.

Velké poděkování patří všem pořadatelům v Ústí a také panu učiteli Radimu Vaněčkovi, který nás bezpečně dovezl tam i zpět.

Výsledky