3D Black Light Minigolf

Naši stateční žáci ze tříd ZŠA1, ZŠA5, ZŠSA5 a ZŠA6 se společně vydali na misi do temného a záhadného světa, do prostoru 3D Black Light Minigolfu. Obklopily je vizuální efekty, v každém rohu je čekalo něco nového a nečekaného. Ukázalo se, že minigolf není jen o trávníku a klasických překážkách. Cesta je zavedla do světa plného zářivých barev, které v nich vzbuzovaly dojem, že se ocitli v úplně jiném rozměru. Každá jamka byla jako jiná planeta, s vlastními pravidly a nástrahami.

Statečně se vydali do boje. Jejich průvodci byly tyčky, které naváděly míčky správným směrem na správné místo a speciální brýle, pomocí kterých ožil svět kolem nich. Ne vždy pro ně byla cesta jednoduchá, museli překonat mnoho nástrah, výzev, a přitom se spolehnout jen na svoji šikovnost a smysly. Potápěli se do hlubin moře, kde bylo mnoho korálových útesů a živočichů, navštívili kouzelný les plný záhad a ocitli se v kosmickém vesmíru uprostřed polárního světla, asteroidů, komet a planet. Úspěchy zaznamenávali do aplikace v mobilním telefonu a výsledky mohli porovnat a sdílet se svými kamarády.

Po náročném putování se vrátili i se svými vzpomínkami zpět do reálného světa. Minigolf pro ně byla dobrodružná výprava do neznáma, kterou zvládli bez zaváhání.

Autorka článku: Mgr. Yvona Horáková